Following are the latest scholarships and study loans information for you:

[Deadline] Name of Scholarship / Study Loan

[10 January 2016] Akademi Laut Malaysia (ALAM) Cadetship Program 2016

[10 February 2016] SHELL Malaysia Scholarship (Local / Abroad) 2016

[29 February 2016] KPT MyBrainSc Scholarship 2016/2017

[6 March 2016] Ajinomoto© Post-Graduate (Masters) Scholarship 2017

[20 March 2016] Maybank Scholarship 2016



On-going:

Karangkraf Education Fund

Shari'ah Scholarship Award

OYL Malaysia Scholarship Award

22 comments:

  1. hi... wanted to knw any scholarships for pharmacy student frm private u? tq....

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum...boleh tak saya tahu mana2 sholarships untuk diploma bidang matematik?

    ReplyDelete
  3. salam mohon sekiranya share jika ada biasiswa berkenaan bidang harta tanah..

    ReplyDelete
  4. i would like to know if there are scholarships for degrees student of biotech industry..?

    ReplyDelete
  5. Assalamualikum. saya nak memohon bantuan pendidikan IPTS untuk bidang diploma in office management. jika ada inform saya. urgent! ;-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous25 June, 2014

      Setahu saya tak banyak bantuan pendidikan untuk IPTS. Cube survey dana karangkraf dan yayasan pelajaran mara (YPM).

      Delete
  6. hi, can u inform me for any scholarship for undergraduate in accountancy at this e-mail. hid_u59@yahoo.com or hid.u59@gmail.com. thank u

    ReplyDelete
  7. hi.
    ada tak mana2 tajaan pelajaran bagi pelajar perubatan yg belajar di timur tengah?
    please inform a.s.a.p.

    terima kasih =)

    ReplyDelete
  8. tolong inform sy macam mana nak apply scholarship for business course..

    ReplyDelete
  9. Can help me inform which scholarship that still open ? I need to fly by next month..urgent!
    ;((

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada tu utk scholarship. try scroll balik. btw. you apply utk fly mcm mana?
      ;(

      Delete
  10. Salam. Ada tak scholarship untuk course biodiversity?

    ReplyDelete
  11. bruhhh, nak tanya ada tak scholarship untuk architecture ?

    ReplyDelete
  12. ada x biasiswa untuk chemical engi? sekian

    ReplyDelete
  13. Any scholarship for teahing in TESL?? Do email me at. adrianlateing@gmail.com tq

    ReplyDelete
  14. Hi I wanted to know if is there any other scholarships for engineering .I have just finished my 1st year 1st Sem Chemical Engineering and the results are yet to come to my hands. Moreover I am a disabled applicant

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum..tumpang tanya.. Ada tak biasiswa tajaan utk pelajar STPM dlm bidang sastera ke UK atau negara eropah?

    ReplyDelete
  16. ASSALAMUALAIKUM,ada x scholarship/ loans untuk bidang linguistic for ipts?

    ReplyDelete
  17. salam sejahtera, ada x scholarship utk bachelor of biomedical engineering technolgy ( hons ) utk IPTS ?

    ReplyDelete
  18. Salam. Ada tak scholarship untuk course hartanah (real estate property)

    ReplyDelete
  19. hi admin. can you help me ? ada tak scholarship untuk diploma in accounting and still open . pleaseeeee ;((

    ReplyDelete
  20. hi admin..saya nak tanya..biasiswa sony dah buka ke belum???

    ReplyDelete

 
Ping your blog, website, or RSS feed for Free My Ping in TotalPing.com